Każecie się przedstawiać No dobra... Mogę
A więc... No tak zdania nie zaczyna się od "a więc"
Mam na imię Ola za 3 misiące kończę 18 lat, a dokładnie 29.05
. Chodzę do VIII LO w Toruniu, które znajduje się na piątym miejscu w liście najlepszych liceów
Jestem w drugiej klasie o profilu "teatralno-dziennikarskim". Zdarza mi się grać w różnych przedstawieniach, ale raczej ciągnie mnie do polskiego, książek, prac pisemnych, esejów itp.
Lubię jeść sałatki owocowe i Kinder Bueno, ale nie nawidzę papryki.. ble
Jestem drużynową 81 TDH "Puszcza" im. Olgi Drahonowskiej- Małkowskiej i mam masę biegających i głośnych małych harcerek i harcerzy Może ktoś chce kupić?
Albo chociaż wziąć? ...Dopłacę
(joke)
Umiem: grać na gitarze, może troszkę śpiewać , denerwować ludzi, pisać ludziom wypracowania, lepić z plasteliny, ściemniać i śmiać się
Mogę: godzinami siedzieć na gg i rozmawiać o głupotach, jeździć ciągle w góry, pić Żywiec Zdrój- smakołyk cytrynowy spać i spotykać się ze znajomymi kiedy tylko się da
O mnie to chyba wszystko, ale pewnie i tak nie dotrwał nikt do tego momentu Nudne co?
A teraz jeszcze chwilka o Toruniu i naszej nowo powstałej drużynie
Jesteśmy próbną 72 Drużyną Wędrowniczą, bez Torunia czy Bydgoszczy w nazwie, bo tworzymy ją wspólnie
Chłopaków z HAOSU poznaliśmy rok temu, a niektórzy już nawet wcześniej bo jakieś 3 lata temu, pojechaliśmy wspólnie na zimowisko, potem na kolejny biwak i kolejny i kolejny... I jakoś nam fajnie było wszystkim ze sobą I niedawno doszliśmy do wniosku że musimy coś ze sobą zrobić więc zrobliśmy
Stworzyliśmy drużynę, szaloną i głupią jak my wszyscy
Która lubie bawić się, chodzić tysiace kilmoetrów, zjeżdżac na linach, biegac na kogutem, uczyś się teakwondo
, śpiewać na karaoke, jeść bez sztućców i robić za karę przysiady, pompki i wietnamki
To co może na konieć zaproponuję WIETNAMKĘ, hę? Ulubioną zabawę p72
To wszystko... Już się nie musicie męczyć O ile ktokolwiek doczytał do końca
Pozdrawiam serdecznie
Ostatnio edytowany przez ola_torun (2007-03-05 12:54:58)
Modek
Ja ofkoz doczytałem i cieszę się bardzo, że napisałaś
Fajnie, że udzielasz się na forum Jak sama widzisz, jest ono w fazie baardzo początkującej
Ale cieszymy się, że jesteś z nami i mam nadzieję, że będzie Ci tutaj jak najmilej ^^
A tak na marginesie, a kto Was tam niby uczy taekwondo :>, h(w)o? ;P
Konsole Rulez !!!
Hehe O was jako "Dromaderach" trochę słyszeliśmy bo czasami tematy hufca Bydgoszcz czy różnych drużyn są poruszane
Więc tak troszkę się udzielam na waszym forum bo niektórych kojarzę
Teakwondo Uczą nasz trochę Jakub i Mieszko
A raczej my patrzymy, a oni robią
Ale spoko spoko, wszystko da się nadrobić
Niedługo będziemy śmigać jak oni
No i zapomniałam wspomnieć, że w maju wreszcie dzięki namowom i zachętom chłopaków zdaje parę osób z Torunia egzamin łącznościowy Więc trzymać kciuki
Ostatnio edytowany przez ola_torun (2007-03-05 18:23:26)
WITAAAMY
nareszcie jakas odważna się znalazła Teraz, to wstaw tylko swoje foto i będzie git
A, no i zwerbuj do nas więcej osób
1. już wiem kto mi będzie prace na polaka pisał
2. ja też miałam zdawać egzamin z łączności
3. najważniejsze... co trzeba zrobić, żeby założyć swoją drużyne?
Jak się da o zwerbuję
1. Hehehe to zależy jeszcze na jaki temat i co w zamian
zartuję
2. No ja się będe męczyc w maju
3. A chcesz zalozyc? Ja nie zakladalam, ja przejelam i czeka mnie w tym roku organizacja jej 25-lecia
Jeśli chcesz zalozyc, to napisz cele, zamierzenia, plan pracy na pół roku, zbierz ludzi bo to najwaznijesze , skoncz kurs druzynowych(chyba ze nie ma u was takich wymogow, ale w Hufcu Toruń sa
), znajdz opiekuna, napisz oswiadczenie i zoobowaizanie druzynowego
I powodzenia!
spoko... dziekowa za info... troche duzo tego... no tak planujemy z bajka jakaś drużyne założyć.. Atomówki cz coś :Ppowodzenia przy organizacji 25-lecia
hehe ja tez witam
tyle tej roboty z zalozeniem druzyny ze az sie odechciewa no ale coz
ja musze sie pochwalic ze tez doczytalam do konca i mnie tez prawdopodobnie czeka egzamin lacznosciowy
nooo nareszcie ktos posluchal i sie przedstawil jestem dumna naprawde!
Co ty Taka robota to nic, potem zaczną się schody jak już ją założysz
Konspekty, książka pracy drużyny, dokumentacje, książka finansowa, umowy, zoobowiązania, druczki a do tego wszystkiego organizowanie zbiórek, biwaków, rajdów itp itd.
Nie no nie zniechęcam
Trzymam kciuki
Jak więcej objaśnien potrzebujecie to na gg albo priv zapraszam
Pozdrawiam